Треньорът на Рома Жозе Моуриньо засипа с похвали Стойчо Младенов след победата с 5:1 срещу ЦСКА. Специалния каза, че „червените“ не е заслужавало да загубят с такъв резултат.

„Резултатът не е справедлив. Той е фалшив. Това не е мач, който трябваше да завърши 5:1. Съревноваваха се до 3:1, дори при 3:1 бяха живи. Създаваха положения. Когато останаха с 10 души, за тях стана много тежко. Отборът ни изненада, защото се представи много добре и игра много организирано“, коментира Моуриньо.

„Знам, че Стойчо е добър треньор, но отборът ни изненада. Те градиха своите атаки от защита с качество. Кери им носи допълнителна класа. Те са широко разположени и са добър отбор“, добави Специалния.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Миналия сезон играх срещу Лудогорец и Локомотив (Пловдив), бих казал, че този отбор е на по-високо ниво от тези, срещу които играх през миналия сезон.

Направих много промени в състава, но не исках да запазя баланса и затова оставих вратаря, Манчини и Пелегрини. Ако кажем, че нашият отбор е добър, какво ще кажете за Ювентус, Милан, Наполи. Всички тези отбори имат невероятни състави“, сподели още Моуриньо.

„Стойчо Младенов беше един от най-добрите играчи в моя клуб Витория Сетубал. Беше фантастичен, беше чиста класа. Това поколение донесе в Португалия много топ български състезатели. Знаех, че ще стане много добър треньор, защото той е човек от супер класа. Щастлив съм, че победих, но не съм доволен, защото те си тръгват с такъв резултат, с какъвто не заслужаваха да загубят“, завърши треньорът на Рома.