Нападателят на Лудогорец Бърнард Текпетей заяви след победата с 1:0 над Андерлехт в първия двубой между двата тима от плейофите в Лигата на конференциите, че не е доволен от представянето на тима. 

"Бяхме късметлии да не получим гол, но е хубаво, че вкарахме един. Имаше ситуации, от които трябваше да се възползваме по-добре. Най-важното е, че взехме победата в този мач. Не сме доволни от представянето ни, ако трябва да сме честни. Трябва да вдигнем нивото си. Искаме всички привърженици да са щастливи. Надявам се, че в следващия мач ще се представим по-добре и ще докажем, че сме най-добрият отбор в България", започна Текпетей.  

"В Белгия ще имаме различни опции. Ще изгледаме отново този двубой и ще си извлечем изводите. Мисля, че ще отидем в Белгия по-силни, защото искаме да се класираме в следващия кръг. Не съм съгласен, че сме били егоистични на моменти. Всички искат да вкарат. Ако мога да подам, ще подам, за да вкара някой, но друг път ще стрелям. Ако аз вкарам всички ще са щастливи, това е положението", каза Текпетей относно думите на Десподов, че е имало доза егоизъм. 

"Това, което има значение, е да поправяме грешките си и да се класираме за следващия кръг в Лигата на конференциите", завърши футболистът на Лудогорец.