ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Айнтрахт (Франкфурт) Дино Топмьолер даде пресконференция преди утрешния плейофен реванш от Лигата на конференциите срещу Левски. Преди седмица двата тима завършиха при резултат 1:1 в София. В днешното си изявление 42-годишният специалист разкри част от тактическите си планове за утрешната среща.

„Моят фокус е върху играта на Айнтрахт. Ние наистина искаме да влезем в групите. Левски трябва да дойде в нашия храм, при нашите фенове и тогава ще видим дали ще оцелее. В първия мач съперникът беше много опасен по двете крила. Имаме план как да се справим с това. Искам да изразя своите съболезнования за феновете на Левски, които загинаха при катастрофа“, обяви Топмьолер.

„Вечерите с европейски мачове са нещо много специално във Франкфурт. Искаме да постигнем успех като отбор и с помощта на нашите фенове. Всеки, който е в тима, ще се раздаде напълно. Трябва да сме реалисти, защото има много промени в отбора. Имам много добри играчи. Резултатите до този момент бяха очаквани“, допълни треньорът на Айнтрахт.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

"Гледам на ситуацията с Рандал Коло Муани като страхотна възможност за нас като отбор. Зависи как искаме да играем. Ясно е, че Айнтрахт е по-голям от всеки един футболист. Нека изчакаме и видим какво ще се случи през следващите няколко дни. Джесик Нканкам е една от опциите за заместник на Коло Муани. Още не съм решил дали ще играем с един или двама нападатели. Ще бъдем с трима в защита. Сега със завръщането на Макото Хасебе ще имаме повече опит. Той може да играе и като дефанзивен полузащитник", призна Дино Топмьолер.

"Ще влезем в мача много мотивирани и ще се отнесем много сериозно с Левски. Надяваме се на страхотна атмосфера и подкрепа от феновете на стадиона. Наистина искаме да продължим това европейско пътуване", коментира японският ветеран Хасебе.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!