ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Айнтрахт (Франкфурт) Дино Топмьолер разкри един от ходовете си преди предстоящия в четвъртък мач срещу Левски от плейофния кръг на Лигата на конференциите. 42-годишният специалист обяви, че е имал свой пратеник при победата на „сините“ с 2:1 над Апоел (Беер Шева) и анализаторите на „орлите“ вече работят по разучаването в детайли на играта на Левски. Самият той обаче ще мисли за предстоящото гостуване в София едва след неделния мач срещу Дармщад.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

„Фокусът ми е изцяло върху Дармщад и мача в неделя. Човек от екипа ни за анализи беше в София в четвъртък. Отделът вече работи на заден план по разучаването на съперника. Ние от треньорския екип ще започнем да ги анализираме чак в понеделник, защото старата максима гласи, че следващият мач е най-важен“, заяви Дино Топмьолер.

Припомняме, че настоящият треньор на Айнтрахт (Франкфурт) през 2005 г. преминава проби в Левски, но не е одобрен от тогавашния треньор Станимир Стоилов. 

Левски приема германския тим на 24 август от 20:00 часа на Националния стадион "Васил Левски". Реваншът във Франкфурт е седмица по-късно от 21:30 часа.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!