ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Треньорът на Фенербахче Исмаил Картал разкри преди мача с Лудогорец в Разград утре вечер от 22:00 часа в турнира Лига на конференциите, че с бившия наставник на Левски Станимир Стоилов са добри приятели. Турският специалист подчерта, в България имаме сериозен проблем с футбола.

"В Истанбул изиграхме доста добър мач, както и Лудогорец. Това е доста класен отбор, те ще искат да победят, както и ние. Знаем, че са доминант в първенството и ако победят в отложения си мач, ще са лидери. Сигурен съм, че ще се представят много добре, както и ние“, сподели Картал на пресконференцията преди мача.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

„Излизаме да победим във всеки мач, но едно равенство не би ни притеснило. В най-лошия случай ще се борим за второто място, за да излезем от групата, но излизаме за победа сега“, допълни наставникът на "фенерите".

„Приятели сме със Станимир Стоилов, той беше треньор на Левски. На Световното първенство през 1994 година имаше много футболисти, които излязоха от България, но сега няма, нещо в българския футбол може би куца“, завърши турският треньор, посочвайки големия проблем на футбола ни.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!