Треньорът на Хамрун Спартанс Бранко Нешевич бе изключително доволен от победата на неговия отбор срещу Левски след дузпи на "Герена" и класирането за плейофите за влизане в групите на Лигата на конференциите. Там малтийците ще срещнат Партизан, който отпадна от АЕК (Ларнака) в турнира Лига Европа.

„Мачът не беше труден за подготовка. Нямаше какво да губим. Приготвихме се. Малко променихме част от своята игра. Знаехме техните слабости. Те са страхотен отбор, много са агресивни, компактни, но всеки има слабости. При невероятната атмосфера беше невероятно да играем. Казахме, че трябва да излезем и да се насладим, защото няма какво да губим. Трябва да има баланс във вселената, когато дойде за едната страна, трябва и за другата. Дори когато ни пресираха продължавахме и продължавахме да правим това, което говорихме. Това е характер. Да печелиш тези двубои се иска характер. Трудно е в дузпите“, сподели Нешевич след мача.

„И през първия и втория двубой видяхме, че мачът е равностоен, трябваше да сме подготвим. При този шум от трибуните трябва да ритнеш правилно топката. Нашите играчи не са свикнали да играят пред толкова публика, това беше екстра. Основната ни цел е да вкараме голове. Това бе причината да почнем с двама нападатели. Изпратихме няколко топки зад гърба на техните бранители, това е едно от слабите звена в Левски. До тази година бяхме отстранявали един единствен отбор. Тази година само ние отстранихме 3 отбора. Никога не сме имали отбор до четвърти кръг, това е исторически момент“, добави сръбският специалист.