Треньорът на хърватския Осиек Ненад Биелица изрази увереност, че тимът му може заличи пасива от два гола след първия мач с ЦСКА и да елиминира носителя на Купата на България в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Както е известно, през миналата седмица „армейците“ спечелиха с 4:2 първата среща на Националния стадион „Васил Левски“.

"В София се представихме под нивото си, но очакваме утрешния реванш с оптимизъм. Уверени сме, че имаме сили да наваксаме пасива от първия мач. Вярвам, че утре ще покажем истинското си лице. В последния мач срещу Драговоляц дадох почивка на някои от титулярите, за да ги съхраня за четвъртък. Искам дисциплина, организация и агресия през всичките 90 минути. За тези мачове не трябва допълнителна мотивация, вярвам, че всички играчи ще дадат своя максимум", каза Биелица.

"ЦСКА е голям отбор. Мисля, че 30 пъти е бил шампион на България. Нямаме право да подценяваме отбор, който преди две години ни отстрани. Който игра в групите на Лига Европа, 30 пъти е шампион на своята страна и 21 пъти носител на Купата. Няма как да кажем "ние сме по-добри". ЦСКА има двама-трима българи, останалите са чужденци. Миналата година победиха Рома. Получихме шамар в София и се надявам това да не се повтаря. Не очаквам ЦСКА да се затвори в глуха защита, защото имат класни офанзивни играчи", допълни 49-годишният специалист.