Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори пред медиите преди заминаването за Хърватия, където утре от 22:15 часа "армейците" се изправят срещу Осиек в реванш от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Първата среща в София завърши 4:2 за българския тим. Легендата внесе яснота около назначението си в ЦСКА и отвърна на атаката на Любослав Пенев.

"Най-важното е да преминем в следващия кръг. Направихме сериозна крачка. Целта пред ЦСКА е победа във всеки мач. В ЦСКА спокойствие няма, но футболистите са уверени, подобриха своето самочувствие, стоят добре на терена, участват активно и в двете фази. С времето е естествено да се подобряваме. Все още имаме контузени, но вече започват да тренират и ще можем да разчитаме на тях", каза Младенов.

"Винаги сме нащрек преди мача. Противниците не спят, разузнават ни. Ние също ги разузнаваме. Във футбола изненади колкото искате", продължи треньорът на ЦСКА. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Нямам намерение да коментирам каквото и да било. Всеки има право да говори каквото си иска. Ще дам яснота около назначаването ми, за да няма интриги, простотии и глупости. Последните 2 години в Казахстан не съм говорил с Дани Ганчев или Гриша Ганчев, освен съобщения за Коледа, Нова година. След завръщането ми съм имал два разговора. Първият беше, когато Ганчев се оттегли. Обадих му се, за да опитам да направя всичко възможно той да остане. Вторият ми разговор с тях бе след мача с ЦСКА 1948. Всичко друго е лъжа и интриги", каза Стойчо Младенов. 

"Предстоят ми още разговори с феновете, тъй като искам всички да бъдат обединени и единни. Тогава можем да говорим за юмрук. ЦСКА ще се върне на върха само при единомислие на феновете. Трябва да се прояви малко търпение. Не искам да имам проблеми с никого. Който иска да помага - да го прави. Който не иска - да стои настрани и да не пречи",  коментира Младенов нападките на Любо Пенев по негов адрес.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Efbet Лига - сезон 2021/2022