Защитникът на ЦСКА Иван Турицов говори заедно със Саша Илич на пресконференцията в Скопие преди мача срещу Македония Гьорче Петров. Двубоят от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите е утре от 18:30 часа. 

"В мача срещу Локомотив (София) (1:1) не постигнахме желания резултат, но мисля, че сме напълно готови за утрешния мач и се надявам да изпълним изискванията на треньора. Условията, каквито са за нас, такива са и за тях. Трябва да играем умно. Ще се опитаме да владеем повече топката, защото условията са доста тежки", каза Турицов.

"Не спечелихме мача с Локо, явно не ни беше ден или знам ли... Надявам се това занапред да не се повтаря. Със сигурност ще има отново недобри мачове, но се надявам утре да не е така и да спечелим“, каза още защитникът.

„Надявам се да стигнем отново в групите, защото това е целта пред отбора . Дано отново да сме там“, изрази надежди Турицов.

„Със сигурност сме гледали и сме се подготвяли, но не мога да кажа кои са силните им страни. По това, което гледахме, мога да кажа, че са добър отбор и ако им се даде пространство, могат да създадат проблеми. Ще се опитаме утре да не им даваме пространства да играят с топката и така няма да ни създават главоболия“, завърши защитникът на ЦСКА.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа