Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев говори преди предстоящия мач на "червените" с кипърския Пафос от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Наставникът 

"Подходихме много сериозно в двата мача с Будучност и това бе разковничето. Всеки един мач в Европа дава увереност, така че няма как младите да не трупат повече самочувствие. Ние не разделяме съперниците си и се подготвяме еднакво за всеки един отбор. Наясно сме какво можем да очакваме от Пафос и от какво можем да се възползваме. За нас е важно ние какво ще правим на терена. Изправяме се срещу сериозен отбор, с голям бюджет, добри изпълнители. Няма невъзможни неща, независимо срещу кой съперник се изправяме", каза Илиев.

"Не сме коментирали варианти да отлагаме мачове. Концентрирани сме изцяло към този двубой и след него ще видим какво може да се прави". И преди, и сега времето е напълно достатъчно да се подготвим тактически и ментално за двубоя", добави треньорът.

"Симеон Василев няма да играе в този двубой. Надявам се скоро да се възстанови и да бъде част от отбора. Всеки един футболист е изключително ценен за нас", допълни Илиев.

Мачът от третия квалификационен кръг от Лига на конференциите между ЦСКА 1948 и Пафос е четвъртък (8 август) от 20:30 часа на националния стадион "Васил Левски".

Българското участие в Европа - сезон 2024/2024