Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев говори преди мача реванш с Пафос от третия квалификационен кръг на Лига на конференциите. В първия двубой в София футболистите му победиха с 2:1.

"Настроението е добро. Силно вярвам, че ще го запазим такова. Взехме добър аванс, но това не означава нищо кой знае какво. Трябва да започнем мача все едно първият двубой е завършил 0:0", започна Илиев.

"Доста работихме през седмицата. Отборът достатъчно ясно разбра за какво става въпрос. Вярвам в отбора си, знам с какво разполагаме. Вярвам в успеха. Иска ми се думите да преминат в дела. Не сме се концентрирали само как да противодействаме на противника, а да ги накараме да мислят как ще ни спират те".

"Независимо срещу кого се изправяме, трябва да знаем, че срещу нас играят живи хора, а не нещо непреодолимо. Трябва да сме концентрирани и да знаем, че нещата ще са наред. Пафос е добър отбор. Мисля, че сме готови за добър мач утре", добави наставникът на ЦСКА 1948.

Мачът Пафос - ЦСКА 1948 от третия квалификационен кръг в третия по сила европейски клубен турнир е в четвъртък (15 август) от 20:30 часа българско време.