ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК! 

Шампионът на България Лудогорец започва участието си в груповата фаза на Лигата на конференциите тази вечер.

Разградчани ще гонят победа №50 и гол №200 в евротурнирите срещу словашкия Спартак Търнава. Срещата е от 19:45 часа на "Хювефарма Арена" в Разград.

Капитан на гостите е познатият у нас с изявите си в Левски Роман Прохазка.

Лудогорец е възприеман като фаворит в двубоя от фенове и специалисти, но треньорът на "зелените" Ивайло Петев подчерта на пресконференцията си преди срещата, че тимът му няма да допусне подценяване.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

„Длъжни сме да излезем максимално мотивирани и концентрирани, за да изиграем един добър мач. Естествено, пред нашите фенове ние винаги се чувстваме по-комфортно и се надявам с тяхна помощ да изиграем един силен мач и да победим. Спартак Търнава заслужава уважение, тъй като по пътя си до групите е елиминирал отбори като Лех Познан и Днипро-1, те са опитен отбор. Наясно сме, че няма да ни е лесно, но ние сме длъжни да направим всичко възможно да победим", каза Петев.

Специалистът няма да може да разчита на контузените Недялков, Дуа, Групер, Алмейда и Хайстер, докато за съперника ще липсва само Бернат.

В другия мач от групата Фенербахче посреща Нордселанд също от 19:45 часа.
 

ЛУДОГОРЕЦ – СПАРТАК ТЪРНАВА
Начало: 19:45 часа
Пряко по Макс Спорт 3

Вероятни състави на двата отбора:

ЛудогорецЛУДОГОРЕЦ: Симон Слуга – Сон, Оливие Вердон, Ноа Сонко Сундберг, Аслак Фон Витри – Клод Гонсалвеш, Якуб Пьотровски – Кайо Видал, Спас Делев, Бърнард Текпетей – Руан Крус
Старши треньор: Ивайло Петев

ТърнаваСПАРТАК ТЪРНАВА: Доминик Такач – Мартин Микович, Николас Горосито, Лукаш Щетина, Кристиан Кощърна – Ян Бернат, Роман Прохазка, Филип Баинович – Ерик Даниел, Михал Дуриш, Келвин Офори
Старши треньор: Михал Гашпарик

Стадион: „Хювефарма Арена“, Разград
Главен съдия: Генч Нуза, Косово

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа