Tреньорът на Локомотив (София) Красимир Балъков говори след равенството 1:1 с Ботев (Враца) у дома в мач от третия плейофен кръг в групата на изпадащите от елита. 

"На фона на 90-те минути бяхме по-искащият победата отбор. Опитвахме да задържаме топката, да създаваме положения. За жалост успяхме само един гол да вкараме. Гостите се бяха прибрали в собствената си половина и се бранеха юнашки. Играха футбол в началото, след това изритваха топката към най-добрия си футболист Браян Переа“, започна Балъков.

„Трябваше да реагираме, за съжаление, само една точка. Това е съдба, малшанс. Стефан Лабезе получи жълт картон, удари се, беше навън. Стана разбъркване, трябваше да сме по-концентрирани. Случва се, но не трябваше да се случва и днес", продължи треньорът на Локомотив.

"Виждате, че всички мачове, ако се играят коректно и честно и съдиите свирят правилно, ще е интересно“, продължи Бала.

„Всяка точка е важна. Следващите мачове ще бъдат много интересни. Това е хубаво за българския футбол, но не за нас треньорите. Надявам се всички отбори да играят феърплей, за да е добре и отпред, и отзад. Мога да дам за пример Етър - играха и срещу нас, и срещу Пирин днес (б.р. - 2:2 в Благоевград)“, добави героят от САЩ`94.

„Разчитах на феновете да ни подкрепят в най-важния ни мач. Аз съм отскоро тук, не ми е изяснено какви са различията, но е хубаво в трудните моменти да ни подкрепят. Другите неща могат да се решават след шампионата, в тази ситуация всеки фен е важен за нас“, завърши Красимир Балъков.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024