Старши треньорът на Локомотив (София) Данило Дончич говори след тежката загуба от Лудогорец с 0:6 в мач от 25-ия кръг на Първа лига. 

"Имаме кадрови проблеми, осем основни футболисти ни липсват, трима наказани, Митков не може да играе по договор и четирима контузени. Нищо не ни вървеше в този мач. Всичко, което тренирахме през седмицата, стана обратно. Една елементарна грешка и отбор като Лудогорец веднага наказва - гол от съблекалнята. В края на първото полувреме нови две наши грешки и ни вкараха още два гола и 3:0 на почивката срещу отбор като Лудогорец.

Второто полувреме веднага дузпа след 2-3 минути и за жалост контузия на нашия вратар. Надяваме се да не е сериозна и Сашо по-бързо да се върне на терена.

Опитните футболисти допуснаха индивидуални грешки, но това се случва във футбола. Тежка загуба, която трябва да забравим по най-бързия начин. Надявам се след паузата контузените и наказани да се върнат и да играем по-добре.

Нямам притеснения за бъдещето ми в клуба. Не сме водили разговори с ръководството. Продължаваме с тренировките, имаме тежка програма с ЦСКА и Черно море, но се надявам с по-добра игра да взимаме точки", коментира Данило Дончич след мача.