Треньорът на Локомотив (София) Данило Дончич постави висока цел на тима си. Сърбинът беше заедно с Димитър Митков в пресклуб "България". Нападателят на "железничарите" получи наградата си за най-добър играч на 18-ия кръг в Еfbet Лига след двата си гола срещу Левски (2:2).

"Винаги е трудно за един треньор, когато поеме отбора в средата на първенството, много неща вече са направени. Може би аз щях да ги направя по друг начин. Радвам се, че от началото на септември нещата много бързо станаха по-позитивни. Успях много бързо да анализирам нашите футболисти и качествата им. Изиграхме може би два мача на слабо ниво", каза Дончич.

"Цели никой не ми е давал. Само да взимаме точки и да се опитаме да вдигнем отбора на по-високо ниво. Със сигурност с добра подготовка и още едно-две попълнения ще направим добри резултати и ще се стремим за средата на таблицата, което е реалност в този момент, както и първото място в тази група и място за Лигата на конференциите, което ще е голям успех", добави наставникът на "железничарите".

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024