Наставникът на Локомотив (София) Данило Дончич коментира равенството 2:2 срещу Левски. Специалистът определи срещата като най-добрия двубой на тима под негово ръководство и сравни автора на двата гола за своя тим Димитър Митков с Карим Бензема.

“Усеща се като успех с оглед на развитието на терена. Трябва да се каже, че може би това ни бе най-добрият мач, откакто съм аз начело. Можехме дори и да победим с показаното, тъй като имахме и пропуски. Искахме повече победата, но Левски е качествен отбор, който умее да вкарва и от половин шанс. Така бе и днес, но ние не се предадохме до края. Ще ни се вдигне моралът за последните мачове от полусезона”, каза Дончич.

“Не е чак толкова важна точката за класирането, но за самочувствието ще е добре. Ако продължаваме да играем така, мисля, че няма да имаме проблеми и ще се борим за средната част на класирането, а оттам и в Европа”.

“Много съм радостен за Митков, работихме доста и се опитваме да играе по-различно. Аз днес му казах на шега, че е новият Бензема, защото има качества и му трябваше малко самочувствие, за да потръгнат нещата”, каза Дончич.