Старши треньорът на Локомотив София Данило Дончич говори за загубата с 0:2 от ЦСКА на „Българска армия“. Той отбеляза, че тимът е успял да създаде три стопроцентови голови положение, което може да се приеме за успех. 

„Конкретно ние и миналия мач с Лудогорец, и днес се опитахме да вземем нещо. Мисля, че играхме добре в защита. Допуснахме нелеп първи гол. ЦСКА ни наказа и поведе с 2:0. Момчетата бяха разочаровани на почивката. Мисля, че затворихме ЦСКА.

Нямаха много положения и пространства. Разбрахме се през второто полувреме да заиграем по-отворено и да пробваме да им вкараме гол, за да направим интрига. Такива отбори някой път се отпускат. На „Армията“ направихме три стопроцентови чисти положения. Успех е за отбор като нас“, каза Дончич.

„Да, имаме проблеми в защита. Получаваме нелепи голове. От наши индивидуални грешки, не отборни. Това е. Търсим най-добрия начин да елиминираме тези грешки и да не получаваме голове“, продължи той.

„Ще се опитаме да играем по-нападателно, специално в неделя срещу Черно море. Трябват точки. Мисля, че играем по-добре, но когато няма добър резултат, няма и атмосфера. Не забравяйте, че играхме срещу Лудогорец и ЦСКА, може би най-добрите отборите в българското първенство. Бяхме в ситуация, която не пожелавам на никого. Гледаме напред към Черно море. Ще търсим победа и се надявам да успеем“, каза още той.