Наставникът на Локомотив (София) Станислав Генчев говори пред репортерите на старта на зимната подготовка на тима. Специалистът коментира информацията за разговори между него и ръководството на Ботев (Пловдив), а засегна и актуални теми около "железничарите".

"Напуснал е единствено Симеон Славчев, той замина за Полша, може би всички разбрахте вече. Имаме двама нови - Бруно и вратарят , който пристигна днес. Селекцията е отворен процес, може би ще има още някой нов футболист, но няма да е грандиозна селекция. Имаме сглобен отбор. Всеки един футболист, който превъзхожда тези, които имаме, е добре дошъл при нас. Нямаме конкретна цел да вземем заместник на Славчев или на някоя друга позиция, не на всяка цена ще вземем футболисти", каза Генчев. 

"Антонио Вутов кацна в България и пристига направо на тренировките. Дуарте се връща утре", обясни треньорът. 

"Не деля мачовете, следващият е най-важен, това го повтарям и на футболистите. Подхождаме сериозно във всеки мач, без значение за първенството или за Купата на България. На лагера в Турция щe изиграем четири контроли. Не си правим илюзии, че ще е лесно. Най-важното е сега да се направи добра подготовка, има доста неща, които да подобряваме", продължи Генчев. 

"Имаше запитване дали мога да премина в Ботев (Пловдив), но аз съм в договор, няма как да се получи в момента, това беше. Един разговор е имало само, това е, другото бяха само спекулации. Няма как да напусна Локомотив (София) в момента, не е само договорът причината", добави Станислав Генчев.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023