Треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев говори след загубата с 0:1 на своя тим от Локомотив (Пловдив).

"Няма как да съм доволен, след като загубихме мача. Едва ли има такъв треньор да е щастлив след поражение. Допуснахме грешки в защита, имахме три ситуации, които можехме да развием по-добре и да отбележим. Това е футболът, който допуска повече грешки, губи мача", сподели Генчев.

"В мач, който бе абсолютно равностоен за мен, Локомотив Пловдив се възползва по най-добрия начин и ни победи. Седем мача без победа, пет от тях бяха тежки гостувания. Тежи определено, особено последният мач със Септември, но трябва да сме доволни за онази точка. Рано или късно ще излезем от кризата", допълни наставникът.

"Досега сме показали, че можем да победим всеки един отбор. Победихме Лудогорец и Левски, направихме равенство с ЦСКА, не виждам защо трябва да се притесняваме, можем да победим всеки. Трябва да подобрим много неща. Като започнем играта от атака, трябва да създаваме повече голови положения и да сме настоятелни, нямаме типичен голаджия. Същото така и играта в защита трябва да се подобри. Допуснахме много лек гол, а имаше и още три ситуации, в които ни създадоха от нищото положения", продължи треньорът.

"Към момента няма шанс да привлечем нов футболист. Това са играчите до края на полусезона. Аз им вярвам", завърши Генчев.