ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Интересна случка от първия полуфинал между Локомотив (София) и ЦСКА 1948 от турнира за Купата на България обиколи световните хроники, след като срещата бе спряна за кратко заради хореографията на домакините, която бе видяна дори в Аржентина.

Малко след началото на мача на стадион „Локомотив“ корнер за гостите се забави, след като феновете на "железничарите" в централната трибуна опънаха голям транспарант с "гладна катерица" в екипа на тима. Тя бе с нож и вилица в ръка, а на друг банер бе изрисувано вързано прасе, което се печеше на бавен огън. На трети плакат пък бе изписано „Апетитът идва с яденето“.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Платното с картинката бе издигнато на място, което закриваше видимостта на ВАР камерите към вратата на Локомотив и реферът Радослав Гидженов спря играта. След като разбраха, че пречат и че срещата няма да бъде подновена, ако не премахнат транспаранта, феновете на домакините го навиха и прибраха.

Въпросната случка бе отразена от реномираното издание „Tntsports“, като в неговата аржентинска версия публикуваха снимки от хореографията и написаха: „В България закриха ВАР камерата с флаг, за да не се вижда мачът“.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК