Треньорът на Локомотив (София) Иван Колев прие спокойно загубата от Берое с 0:1 в Стара Загора при завръщането на "железничарите" в елита след 6 години отсъствие и поздрави съперника за успеха.

„Първо трябва да поздравя отбора на Берое за победата, а после да съжалявам за резултата. През първото полувреме успяхме да стоим добре на терена, но не успяхме да задържим топката. Мога да кажа, че най-добрите положения бяха за нас. За съжаление, през първите 20 минути на второто полувреме и то най-вече в двубоите 1 на 1. Отборът на Берое успя да установи надмощие. Липсата на класа и може би напрежението ни попречи да владеем повече топката и да може да се опитаме да направим нещо по-опасно. Ако не държиш топката, трябва да се държиш в защита“, започна Иван Колев след мача.

„С това разполагаме в момента. Опитваме се да оптимизираме всеки футболист. Някои играчи са на различен етап от подготовката, но бяха на терена. Тази разнородност пречи, но се надявам с хода на мачовете тези неща да се променят и да стоим по-добре на терена“, добави наставникът на столичани.

Efbet Лига - сезон 2021/2022