Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев изрази надежда, че тимът му може да нанесе първа загуба на ЦСКА 1948 от началото на сезона. Двубоят между двата тима от 7 кръг на efbet Лигата започна днес от 18:45 часа.

„Доволен съм от старта на първенството, то можеше и повече, и по-добре. Срещу ЦСКА изпуснахме чиста победа. Отделно имаше и грешки от съдийско естество, но това е друга тема. Сега ни очаква труден двубой. Защо да не им нанесем първа загуба. Във футбола всичко е възможно. Дано по-добрият спечели“, коментира Иван Василев пред "Тема Спорт".

„Селекцията ни не е приключила. Чакаме още едно ново попълнение, чужденец. Тогава ще приключим за този трансферен период. Имаме нужда от подсилване, защото много контузии се получиха при нас. Това е големият проблем. Треньорът не може да ползва всички футболисти. С тях ще изглеждаме още по-добре“, призна собственикът на Локомотив (София).

„Абел Анисе ни мота два месеца. Много несериозна работа. Днес, утре, след пет дни, след десет дни... Не може да си в България една седмица и да не се обадиш на треньора. Все пак си разговарял с него, убеждавал те е. Накрая се обажда мениджъра му и казва, че има предложение от Берое. Ами да заминава с 300 за Стара Загора“, допълни бизнесменът.

ЦСКА 1948 – ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ)

Днес от 18:45 часа по Диема Спорт
Бистрица, „Витоша“
Съдия: Валентин Железов

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ
ЦСКА: Наумов, Фуртадо, Даскалов, Елитон, Джонатан, Чочев, Г. Русев, Умарбаев, Октавио, Енрике, Ал. Колев
Контузени: няма
Наказани: няма

Локомотив (София): Любенов, Диас, Матеус, Хаджиев, Рапосо, Славчев, Кацаров, Найденов, Вутов, Франса, Митков
Контузени: Малембана, Ал. Александров, М. Петков
Наказани: няма

Баланс: 2 мача, 2 равенства, г.р. 3:3

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа