Треньорът на Локомотив София Станислав Генчев коментира чудното за тима му равенството срещу Септември. Домакините изиграха срещата с двама човека по-малко, но успяха да стигнат до равенството (1:1). Фактите сочат, че много рядко се случва някой да спечели точка при това стечение на обстоятелствата, макар и двубоят да е на негов терен. 

"Целта ни беше да победим. Аз съм сигурен, че щяхме да стигнем до победа, но е доста е трудно да играем с двама футболиста по-малко. Този мач ни е пример как трябва да подхождаме всеки мач. Футболистите дадоха всичко от себе си. Спазваха много добра дисциплина, ако погледнем второто полувреме Септември имаха едно положение, което удариха греда. Друго положение нямаха, така че в защита се справихме добре", сподели наставникът.

"От всички футболисти съм доволен, всеки даде максимума. Нямаме победа от дълго време, но победата ще дойде с труд. Аз не мога да кажа, че отборът ни е груб, не съм гледал ситуациите,доколко съдията е прав. Такива елементарни ситуации, от които си изкарваме жълти картони, трябва да ги избягваме във всеки един мач, наближава краят на шампионата и картоните ще започнат да тежат", допълни той.

"Имаме сили да победим всеки един отбор. Всеки един мач излизаме за победата, така ще бъде и срещу Локомотив Пловдив. Аз вярвам, че можем да победим всеки следващ съперник", завърши Генчев.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023