Старши треньорът на Локомотив София Станислав Генчев говори след успеха над Спартак Варна като гост с 1:2 в двубой от 23-ия кръг в efbet Лига.

„Всяка победа е важна и искам да благодаря на футболистите за реакцията след срамната загуба. През първото време стояхме доста добре, а през второто играхме малко по-прибрани и пазихме преднината си от едно попадение, но желанието за реванш бе решаващо в тази среща“, започна наставникът на Локомотив София.

„Не е приятно да загубиш вкъщи с 0:6 и аз веднага видях футболистите как го изживяха след края на двубоя. Тези моменти идват, за да ти помогнат да намериш правилния път. Няма място за отпускане. Всяко нещо има начало и край. Всеки отбор по време на първенството влиза в серия от слаби моменти – това е нормално. След тази победа отборът ще тръгне нагоре и ще се върне където му е мястото“, уверен е Станислав Генчев.

„За втори път се изправяме един срещу друг с Димитър Димитров. В Турция бяхме в един хотел. Ние сме добри приятели, но на терена сме врагове“, заяви Генчев.

„Всяка серия има начало и край, а водещото бе желанието на футболистите. Не случайно в края на мача и днес някои футболисти надскочиха максимума на физическите си възможности“, завърши старши треньорът на Локомотив София.