Треньорът на Локомотив София Станислав Генчев говори след загубата с 1:2 от Левски в контрола. Специалистът остана доволен от играта в защита на "железничарите", но имаше забележки към нападението на столичани. Генчев се изказа и за евентуален трансфер на юношата на Левски Антонио Вутов в тима му.

„Хареса ми играта в защита, но имам претенции в атаката. Трябва да се подобрим много бързо, тъй като сезонът започва след седмица. Всеки един треньор ще каже, че за кратко време не се прави подготовка, гради стил на игра и окомплектова отбора. Не сме намерили още точните хора, за да имаме вариативност. Има подобрение, но е минимално. Трябва да е доста по-голямо. На всяка една позиция, на която можем да привлечем добър футболист, ще го сторим“.

„Имаме интерес към Антонио Вутов, но още не тренира с нас и няма нищо. Целта ни е да играем добър футбол и да не сме в групата на изпадащите. Не му приляга на Локомотив да е в тази група, така че нашата цел е поне средата на таблицата“, продължи Генчев.

„Важно е да имаш опитни играчи, на които другите да се опрат в тежките моменти. Футболистите трябва да си помагат, а младите да растат около тях. Играчите на проби остават и за следващата контрола, а след това ще преценяваме за тях“, завърши Генчев.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022