Треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев говори след загубата с 0:2 от ЦСКА 1948 и призна, че класата на „червените“ в атака и в халфовата линия е довела до поражението.

„Мисля, че мачът започна по най-добрия начин за нас. Влязохме със самочувствие, успяхме да останем и с човек повече. Направихме една необмислена постъпка в края на първата част. През второто полувреме класата на играчите на ЦСКА 1948 надделя и първият гол беше преломен момент. Вторият тотално ни пречупи", сподели Генчев след мача.  

„Нашите конкретни цели са всеки мач да играем за победа, без значение от противника. Бяхме в много добра серия от три мача без допуснат гол и без загуба. За жалост, тази серия приключи днес. Има следващ мач. Когато останахме и двата отбора с 10 души, ЦСКА 1948 направи две смени. Влязоха Енрике Рафаел и Георги Русев. Те са много бързи и се възползват от празните пространства. Това принуди нашата защита да се дръпне назад, което даде шанс на Чочев да вкара. Така че точно тази класа в атака и в средата на терена се оказа решаваща. Ще се уточнява какво е състоянието на Димо Бакалов. Във всяка една фаза на играта трябва да работим. В атака пропуснахме, а в защита ни вкараха два гола. Трябва да работим и в двете фази“, добави наставникът на столичните "железничари".