Треньорът на Локомотив (София) Стойчо Стоев не бе никак доволен след загубата на неговия отбор от Арда с 0:1 в мач от петия кръг на efbet Лига.

„Гледайки първото полувреме, беше катастрофално полувреме. Въобще не съумяхме, а и може би не опитахме по някакъв начин, този натиск на Арда ни приложи, да редуцираме опасностите пред нашата врата. Второто полувреме беше по-различно. Вече и самата линия на защитата отиде по-напред. Скъси се дистанцията между тях и халфовете. Опитахме се да владеем и успявахме в не малка част от игровото време. Проблемът при нас е последната третина, където не успяваме да изградим добра атака и да застрашим противниковата врата. Огромна разлика между първото и второто полувреме“, каза Стоев след мача.

„Винаги, когато нямаш по-широк състав, оказва внимание. Проблемът е във фаза атака. Там се вижда, че имаме проблеми. Сега с привличането на Мечев ще имаме по-голяма креативност в средата на терена и острота на фланга. Проблемът ще е във фаза атака, където не успяваме да създадем нужния брой голове ситуации, за да реализираме“, допълни той.

„Сега трябва да видя какво ще е състоянието и на Франса, защото това, което видях след мача - кракът му е отекъл. Надявам се лекарите да го вдигнат, тъй като е ключов играч и ни създава острота в предни позиции“, завърши специалистът.