Треньорът на Локомотив (София) Иван Колев изрази разочарованието си след тежката загуба с 0:5 при визитата на Лудогорец в мач от петия кръг на efbet Лига.

„Заслужихме да загубим, но най-важното е, че видяхме среща на Давид и Голиат. За да спреш такъв отбор, трябва да играеш много по-мъжки на терена. Ние днес това не го направихме. Нашите момечета могат да извлекат голяма полза от този мач, защото да не забравяме ние откъде идваме и Лудогорец накъде отиват. Това е потенциален участник в Шампионската лига. Нито за момент не искахме да се приберем в глуха защита, защото това не е филофсофията на Локомотив. Ние работим по този начин. Когато прилагаш такава игра срещу играчи от такава класа, трябва да си много по твърд“, заяви Иван Колев след мача в Разград.

„За мен най-болезнено е това, че четири от головете дойдоха след елементарни наши грешки. Тогава Лудогорец правеше бърза контраатака и вкарваше гол. Ще анализираме мача и причините ще ги споделим с играчите. Много исках да видя тези млади момчета срещу футболисти от такава класа. Видях доста позитивни неща, но видях и някои слабости", добави наставникът на "железничарите".