Новият треньор на Локомотив (София) Антон Велков беше много разочарован след поражението от Спартак (Варна). "Железничарите" водеха с 2:0, но допуснаха обрат и загубиха с 2:3. 

"Мисля, че това, което показахме първите 20 минути, беше залегнало тотално в начина, по който се подготвяхме. Отчитам факта, че тези промени са стресови ситуации, които водят до положителни неща, но има и такива, които водят до това, което видяхме в течение на мача. Подобни атаки едва ли някой може да прави пълни 90 минути. Допуснахме немалко грешки. В моите очи можехме да стигнем до равния резултат, но не бих казал, че победата на Спартак е незаслужена. Трябва да се фокусираме върху добрите неща. Със сигурност Спартак имат добри футболисти и като отбор са по-сглобени от нас. Ние също разполагаме с добри играчи, но трябва да се окомплектоваме", започна Велков. 

"Горчива е загубата и ще трябва да я преодолеем. Въпреки всичко трябва да си поздравя отбора. Надявам се да оползотворим времето до следващия мач и това да ни помогне да изглеждаме още по-добре", каза той. 

"Това нещо не може да се разкаже. Смятам, че хората, които сме тук, сме си на мястото. Това, че ми се случва на мен да бъда начело на Локомотив е нещо, което не можех да откажа. Когато се усетиш на място, трябва да дойдеш. Започваме с тези момчета да се сработваме. Имаме дефицити в играта, но по-малко приказки - повече работа", завърши новият треньор на Локомотив (София).  

efbet Лига - сезон 2024/2025