Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович бе на върха на щастието след победата с 1:0 при визитата на шампиона Лудогорец в Разград. Това беше първи успех за “смърфовете” през сезона, след като в първите два кръга загубиха от ЦСКА (0:2) в София и от Славия (2:4) у дома.

“Това е футболът. Когато никой не вярва в теб, трябва да повярваш сам в себе си и да покажеш най-доброто. Затова футболът е велика игра. Тактиката ни беше да играем дефанзивно и да разчитаме на контраатаки. С течение на мача видях, че може да вкараме гол, затова и пуснах Димитър Илиев и Филип Михалевич в игра", коментира босненският специалист след мача.

"Бяхме в тежка ситуация след загубата от Славия. Тогава имахме повече положения от противника, но получихме необясними голове. Днес бяхме стабилни в отбрана. Сега ще си починем и ще се концентрираме върху следващия мач. Доволен съм от днешния мач, но мисля, че може да изглеждаме и още по-добре. Искам да кажа на феновете, че можем да бъдем успешни единствено, ако сме едно цяло като семейство и в трудните дни”, добави Акрапович.

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019