Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович обясни след нулевото равенство с Арда, че играчите му не са подценили противника. "Искахме да вземем трите точки, за това работихме. Имахме срещу себе си силен отбор. Представиха се много добре, затвориха нашите силни страни. Ние имахме лош ден и мисля, че равенството е закономерно. Липсваше свежест в играчите, които играха и за националния отбор. Митко Илиев и Бирсент не бяха толкова добре днес. Те винаги са опасни и винаги могат да отбележат гол. Надявах се до края на мача, но не се получи. Изглеждахме по-добре в последните минути. Но днес определено не ни се получи", каза Акрапович.  

"Противникът ни затрудни, бяха много опасни на контраатаки с качествени играчи, каквито са Коконов, Спас Делев и Ковачев", продължи спецът.

"Всички свършиха много добре работата си, докато бях в Бразилия с Христо Крушарски. Поемам вината на 100%, защото винаги искам да съм пред отбора. Искам играчите да се успокоят, за да могат да изиграят качествено следващия мач", добави Крушарски.

"Нормално е във футбола да се чувстваш добре, когато си на върха. Въздухът горе е по-свеж, ухае хубаво, чувстваш се добре. Още е рано да говорим за титла, много е трудно. Един треньор само може да мотивира играчите си, че всеки следващ мач е най-важен и така ще работим и в бъдеще. Не трябва да драматизираме след този мач", добави треньорът на Локомотив.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​