Георги Иванов изненадващо напусна поста спортен директор на Локомотив Пловдив, пише marica.bg.

Двукратният победител в анкетата Футболист на годината си тръгва 2 години и 4 месеца, след като се завърна в родния клуб.  С "черно-белите" той спечели Купата на България, Суперкупата и сребърните медали в първенството. 

„Истина е, че напускам. Причини няма да изтъквам. Бих искал да благодаря на всички в клуба за тези близо две години и половина, в които имах удоволствието да работя за Локомотив.  

 Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Специално първо искам да благодаря на футболистите феновете. На тях основно се дължат успехите на отбора в последните три сезона.  Благодаря на ръководството, на треньорите и на всички служители в клуба. На "Лаута" оставям приятели.

Искрено желая още много успехи, които да радват черно-бялата общност“, сподели пред marica.bg Иванов.

Гонзо говори по темата и пред "Дарик', където разкри, че има търкания между него и собственика Христо Крушарски.

„Няма да продължа да изпълнявам функциите на спортен директор. Има неразбирателство между мен и собственика Христо Крушарски, и най-вече неговото недоверие към мен“, сподели Иванов.

„Не е решение от вчера за днес и за да бъде факт моето напускане, ще трябва нещата да се оформят документално“, добави той.

„Не искам да говоря, защото Локомотив има още един мач да изиграе. Пожелавам успех на момчетата, но има наистина причини, които ме карат да бъда чист пред себе си и феновете на Локомотив Пловдив. Ще дойде време, когато ще разкажа за последните ми месеци в отбора, за работата ми или неработата ми на длъжността, която заемах“, каза още Иванов.