Попълнете търсена ключова дума или фраза

Бонев и Узунов спорят заради Илиан Илиев

https://blitz.bg/sport/lokomotiv_pd/bonev-i-uzunov-sporyat-zaradi-ilian-iliev_311365.html Blitz.bg/Sport

Мнението на Зума надделяло

lokomotivpd.com
1 от 1

Две от силните фигури в Локомотив (Пловдив) Христо Бонев и Атанас Узунов са имали сериозно противоречие около това кой трябва да е треньорът с лиценз, който Христо Крушарски да назначи. Почетният президент и административният директор са спорели кое е по-добре за отбора, пише „Меридиан Мач“. Зума е настоял изборът да падне върху Илиан Илиев и мнението му в крайна сметка е надделяло.

Узунов, както и повечето от феновете, включително и тези, които управляваха до лятото, са били твърдо за връщането на Едуард Ераносян. Аргументите им са били, че той има сериозен авторитет сред лидерите в състава, които играха при него в шампионския сезон. Освен това Ераносян е приятел с Христо Колев и двамата щяха да работят заедно. Запалянковците отдавна мечтаят да видят този тандем заедно на „Лаута". Ако това бе станало, на практика всички големи легенди на „черно-белите" щяха да бъдат събрани под знамената.

Христо Бонев открай време обаче има по-специално отношение към Ераносян и е провалял няколко опита за неговото връщане в клуба. Той си има други фаворити сред треньорите като Ясен Петров, Неделчо Матушев, а сега явно към тях се е присъединил и Илиан Илиев.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!

Още по темата

Коментирай

0 Коментара