Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски даде своето мнение след финала с Ботев, в който неговите момчета триумфираха с 1:0. Босът на "смърфовете" остана доволен и в типичен свой стил обеща успехи и на европейска сцена, където ще се подвизава тимът през новия сезон. 

"Тази победа дойде след една редовна наша игра и много сериозно отношение на финала на момчетата. Те се надъхаха повече, отколкото аз ги надъхах преди мача. Заслугата е тяхна. Аз съм бил винаги локомотивец - от четири години правя всичко на Локомотив. Аз бях тук, когато разбрах, че феновете имат проблем по пътя и веднага се намесих. Този мач в Пловдив щеше да има още по-добра атмосфера. Такъв празник не се е случвал скоро на български стадион. Оттук нататък Локомотивът въври към Европа. Ще имаме добри успехи и там", каза Крушарски.

"Аз обещания не поемам, а правя това, което мога и го върша що-годе перфектно. Всеки си има собствено мнение, малко ли бяха критиките. Човек трябва да е над нещата, да приема негативите и да се радва на позитивите. Момчетата казаха, че премиите не ги интересуват, а какво ще им да аз, това вече е мое решение", допълни босът на "смърфовете".

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2018/2019