Спортно-техническото ръководство на Локомотив (Пловдив) е набелязало няколко играчи от румънското първенство, пише "Тема Спорт". Те са били наблюдавани от спортния директор на "черно-белите" Чавдар Цветков. Футболистите са били предложени на старши треньора Едуард Ераносян, като той е харесал трима. Преди дни Цветков е бил отново в свеверната ни съседка, където е провел разговори с мениджъри. Очаква се въпросните футболисти, чиито имена засега се пазят в тайна, да дойдат в Локо по време на лагера в Турция. Това са играчите, които Цветков обяви, че се чакат в Алания.

Собственикът на "смърфовете" Христо Крушарки е дал пълна свобода на Едо за селекцията, като му е обявил само параметрите за заплати, които клубът може да си позволи. Двамата са имали среща в сряда на "Лаута". Новите ще са свободни агенти. До момента Локомотив има само едно ново попълнение - десния бек на Монтана Шоко.

Както вече стана ясно, на първата тренировка в понеделник се очаква шампионът с "черно-белите" от 2004 година Роберт Петров. Той ще започне подготовка, за което е помолил Ераносян, но вероятността да играе е много малка. През есента 38-годишният македонец бе старши треньор на Бдин (Видин).

Всичко за Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига