Треньорът на Локомотив (Пловдив) Илиан Илиев коментира, че победата с 3:0 над Монтана е дошла заслужено, тъй като футболистите му категорично са надиграли съперника. "За нас бе много важно да спечелим, тъй като първите два мача завършихме наравно, и програмата ни включва в първите шест мача такива с Лудогорец и Левски. Затова ни трябваше тази победа. Трябва да сме доволни повече от точките, отколкото от представянето. При този резултат можехме да покажем и по-добра игра", отбеляза наставникът пред Диема.

"Допуснахме много опасности пред нашата врата. Положихме усилия. Имаше и нервност преди мача, тъй като имаше недоволство от предния мач, че не победихме Левски у дома. Трябва да поработим доста преди мача с Черно море, да се потрудим в дефанзивен план и в единоборствата", продължи Илиев.

"Момчетата се стараят, и в предните два мача, и днес. Трябва да играем обаче малко по-бързо, и напред. Надявам се победата да успокои футболистите. Ние от треньорското ръководство не сме вкарвали напрежение, други хора го вкарваха", отбеляза треньорът на Локомотив (Пловдив).

"Най-важното е футболистите и ръководните органи най-после да се успокоят", добави Илиан Илиев.

Всичко за Първа лига - ТУК

ТВ програма на Първа професионална лига