Треньорът на Локомотив (Пловдив) Илиан Илиев призна, че тимът му е направил грешки и е проспал първото полувреме при загубата с 2:5 като гост на Берое. Той си пожела тимът да се извини на феновете с победа над Ботев в предстоящото пловдивско дерби.

„Проспахме първото полувреме. Първо червен картон и дузпата, а после допуснахме два гола. С 10 човека рискувахме, оставихме в полузащитата само с Велев, но не изиграхме умно последните десет минути. Сгрешихме за 4:2. Духът ни падна след това. Исках да изиграем в края по умно. Казах в съблекалнята, че тръгнахме малко да летим, но така става, когато желанието изпреварва моментните възможности. Знаем, че Берое е отбор с добра селекция, Божилов направи разликата. Единствено за самочувствието ни е това, че се върнахме до 2:3. Не трябва да допускаме такива грешки в защита”, заяви Илиев.

„Неприятно е когато се правят грешки, които водят до голове. Грешката е факт, няма да убием никого с камъни. Отстрани е лесно. Който не взима поуки, значи е малко интелигентен. Ако не бяха паднали последните два гола, щяхме да потърсим нещо повече. Искаме да се извиним на нашите фенове с една добра игра и победа над Ботев”, допълни треньорът на Локомотив (Пловдив).

  Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!