Треньорът на Локомотив (Пловдив) Илиан Илиев обяви за справедлив резултата 2:2 от домакинския мач с Левски. Той посочи и слабости на своя тим.

„Получи се нервна, но интересна среща. Започнахме перфектно мача и ако трябва да бъдем недоволни от нещо, то това грешката за обрата в резултата. Нашата цел беше да променим духа на почивката. Да накараме футболистите да повярват, че могат да направят обрат“, призна Илиев.

„Преди изравняването на резултата бяхме натиснали Левски. Мисля, че резултатът е справедлив. Имам някои забележки към играчите си в дефанзивен план. Двата отбора дадоха всичко от себе си и може да съжаляват, че не спечелиха“, анализира треньорът на Локомотив (Пловдив).

„Очакванията бяха големи, дойдоха и доста хора на стадиона. Футболистите трябва да свикват с напрежението. Успяхме да се върнем в мача. Играхме за трите точки, както и Левски, но не успяхме“, допълни Илиан Илиев.

„Имаме доста варианти в предни позиции, но имаме проблеми с хората пред защитата. Тук трябва да работим и да кажа на младите ни футболисти на тези позиции, че трябва да бъдат готови“, обяви наставникът на „черно-белите“.

Всичко за Първа лига - ТУК

ТВ програма на Първа професионална лига