Новото попълнение на Локомотив (Пловдив) Иван Иванов заяви, че ако от ЦСКА го бяха потърсили преди "смърфовете", то той щял да играе с червения екип. Бившият футболист на "армейците" сподели, че е решил да започне от нулата и най-доброто място за това е България. Както БЛИЦ СПОРТ първи съобщи, бившият бранител на Базел се завърна на "Лаута" и подписа договор за година и половина.

"ЦСКА ме потърси, за да се завърна в отбора, но вече бях постигнал договорка с г-н Крушарски. Аз съм човек, който си държи на думата и се наложи да им откажа. Ако ме бяха потръсили по-рано, нещата щяха да се получат със сигурност."

"Имах нужда от стабилност и постоянен тренировъчен процес. Остава ми само да работя здраво. Вече съм по-спокоен и щастлив, което е най-важното. Реших, че трябва да започна от нулата, а какво по-хубаво място от това да се върнеш там, където се чувстваш най-добре", заяви Иванов пред Канал 3.

"По време на престоя си в Ню Йорк разбрах, че съм изостанал много с подготовката и в момента не съм готов за игра на европейско ниво.

Готов съм да играя във всеки един момент за Локомотив през настоящия сезон. Вече, ако те решат да ме използват, аз нямам никакви проблеми."

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!