Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски направи изказване в свой стил в очакване на финала за Купата на България с ЦСКА. Мачът за трофея е на 1 юли (сряда) от 19:15 часа на "Васил Левски".

"След възстановяването на първенството, се знаеше, че ние сме един от претендентите за Купата. Доволен съм от резултата срещу Левски. Трябваше да им вкараме поне някой гол в реванша, за да затвърдим това, което очаквахме. Наточили сме се здраво за тая втора Купа и няма да я изпуснем лесно. Защо трябва да говорим само за пари", коментира Крушарски пред "Топспорт".

"Демокрацията е криворазбрана във футбола. 4 млн. лева годишно ми струва издръжката на Локомотив (Пд). Това даже е много за българския футбол. Време е да влезем в час на класния малко! Само с вдигане на заплати и бонуси няма да стигнем до никъде. Все още печатница за пари нямам", каза босът на актуалния носител на трофея.

"Предполагам, че на Тити и Наско не им е никак лесно в Левски. Дано намерят верния път. Обувките ми са вече на 10 години, така че не мисля да харча пари за нови. Бруно Акрапович помогна за решаването на казуса баща, майка, леля и стринка в Локомотив (Пд). Гонзо и Бруно се съобразяват с мен, не аз с тях. На външен вид изглеждам доста лекомислен, но в някои отношения като се покажа в Пловдив на стадиона, всички бягат, защото много съм викал. А аз не викам, просто така си говоря. Моят джоб не е достигнал до там, за да сме шампиони. До Лудогорец не мога да стигна, колкото и да ми се иска", добави Крушарски. 

Класирането в efbet Лига
efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020