Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски беше щастлив след успеха с 3:0 над Царско село и направи пореден култов коментар. Бизнесменът говори за амбициите пред клуба и бъдещето на българския футбол, на засега би искал да утоли жаждата на футболистите с бира.

"Момчета, ще ни забавите. Трябва да идем да купим бира, за да напълним рейса, че момчетата са изморени и жадни. Аз първо питам Акрапович, след това питам тях. Тук си има ред. Мисля, че си заслужиха. Крушарски дава толкова пари, колкото има. Ето, сега имах два лева и им ги дадох за премия. Само за пари се говори в тази държава. Никой не говори за работа. Ние вършим работа, ама пари нямаме. Ако станат първи и играят така, съм оставил едни пари. Скрил съм ги в дюшека. Ще го разпоря и ще ги вземат. Ако не ги вземат, ще ми останат за старини. Винаги съм ненаситен и искам да сме първи. Играем мъжки. Искам да играят така, както играха днес, а не както в мача с Арда. Щом има игра и радват феновете, значи е добре", коментира Крушарски след срещата.

"В тези мачове, които гледаме, не виждаме сърцата на футболистите. Ако футболните хора, които ръководим клубовете, не се загледаме какво има при нас, няма да стане нищо. Крайно време е футболните босове да се съберем, да си поставим нещата на масата, да си оправим къщите, да се подготвим за Конгреса и да направим нещо хубаво, което ще покаже, че действително имаме интерес. За първи път със Стойне заговорихме за футбол преди месец", добави босът на „смърфовете“.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Крайно време е футболните босове да се съберем, да си поставим нещата на масата, да си кажем кой каквото има да казва. Да си оправим къщите и да се подготвим за конгреса, а не да се плюем. Трябва да покажем, че действително имаме интерес. Мен ме обвиняват в кръга "Царско село", защото аз тук често идвам. Да, идвам тук. За първи път заговорих за футбол със Стойне от месец време насам. За първи път започнахме да говорим нещо конкретно, какво трябва да се прави. Моето предложение към него бе да се видим, да си изпеем песента преди конгреса, ако трябва да си ударим един шамар и да оправим цирка. Иначе е театър без артисти. Дали е реалистично времето ще покаже. Ако ние се съберем и си кажем право куме в очи нещата ще се случат. Ако мислим да си играем на това кой е по-силен и да се яздим като магарета - нищо няма да се случи", каза Крушарски.

Той коментира и ситуацията около стадион "Локомотив". "Чакаме ръководството на Общината да вземе тежките решения и да видим какво ще стане. Къщичката и сега я има, но трябва да се пооправи. Ние вече втора година участваме в Европа и малко е срамно като дойдат хора и кажат "В тази къща ли живеете". Постарахме се, пооправихме, но не е достатъчно. Трябва основно да се почисти къщата и да се направят новите стадиони. Не само при нас, а в България да започне нещо да се прави", завърши шефът на "черно-белите".

efbet Лига - сезон 2020/2021
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​