Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски не пропусна да покаже неподправеното си чувство за хумор след триумфа на финала за Купата на България. "Черно-белите" надвиха ЦСКА с 5:3 след дузпи и вдигнаха трофея за втора поредна година. 

Крушарски обясни пред репортерите пред Националния стадион "Васил Левски", че ако БНБ му дадат печатницата си, то футболистите му ще получат много пари.

"Първата е най-сладката. Втората вече е по навик. Третата няма да я откажа. Когато им кажа на отборите, че не трябва да играят и да си седят у дома... Крушарски предложи първенството да се прекрати. С какво е виновен сега Крушарски!? Че ги бие наред", коментира ексцентричният бос на "смърфовете".

"Имаме опит с дузпите. Знаете и предишното класиране. Пиргата показа, че е дузпаджия. Не съм обещавал такива премии, каквито се изнесоха по медиите. Печатницата за пари е в БНБ, не при мен. Когато ми дадат печатницата, момчетата ще получат много пари. Те знаят, че ще си заслужат пари от постъпленията от Лига Европа. Най-малко три кръга трябва да играем в Европа", каза Крушарски.

"Стига с тези инвестиции. Те вече трябва да се връщат. Има много тежки процедурки за лиценза. Нашият клуб е най-чистият. Откакто съм дошъл, съм изчистил 3 млн. лихви. Пловдив ми е тесен, но не ми обръщат внимание. Имах проблеми с децата, но вече е решен. Имам проблеми с терените. Ако не се намеси премиерът, пак няма да ми свършат работа в Пловдив. Аз проектът го направих и го предадох. Сега чакаме процедурите", добави бизнесменът.

"Този път съм купил четири самолета и с тях ще летим в Пловдив. Този успех е за дъщеря ми, за нейния рожден ден. Защото нея съм лишил от пари, за да направя това", каза още Крушарски.

Класирането в efbet Лига

efbet Лига - сезон 2019/2020

Купа на България - сезон 2019/2020