Кипи трескава подготовка около празника на Локомотив (Пловдив) по повод 90-годишнината на клуба. Цялото мероприятие е под мотото "Локомотив Пловдив за Пловдив". Поканени са всички жители и гости на града, пишат от "Лаута".

Цялото това планиране на празника става по време на тежък период за един от емблематичните за Пловдив отбори. Спартак (Пловдив) беше закрит и отборът няма да вземе участие в Югоизточната Трета лига. Организаторите на "Локомотив Пловдив за Пловдив", в частност собственикът на "смърфовете" Христо Крушарски, добавиха в програмата за 6 септември приятелски мач между мъжкия отбор на Спартак (Пловдив) и юношите на Локомотив до 19 години. Срещата е с начален час 16:00 часа.

"Г-н Крушарски за пореден път показва, че е готов да помогне, що се касае за футбола под тепетата. "Гладиаторите" ще се съберат за един последен мач. Вярваме, че това не е края за Спартак, а просто една лоша страница в книгата за пловдивския футбол. През целия ден ще има поставени урни, където всеки, който милее за Спартак може да дари средства за пловдивския клуб", добавиха от Локомотив (Пловдив).

Всичко за Първа лига - ТУК

ТВ програма на Първа професионална лига