Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски коментира в свой стил победата с 2:0 над ЦСКА на "Лаута" в битката за второто място в efbet Лига. Босът на "смърфовете" е категоричен, че отборът му може да победи всеки един съперник, който си поиска.

"Мога да поздравя момчета за геройския мач. За това, което направиха, това, което правят и ще продължат да правят. Локомотив е набрал скорост, а спирачките са износени. Това, което се опитаха да ни направят, да са живи и здрави. Ние никога няма да се предадем. Няма как да надскачаме Стефка Костадинова. Вървим стъпало по стъпало. Да понатрупаме малко опит, да вземе още някоя победа. Да вземем още някой лев от евротурнирите. И със строителството ще напреднем. Има тука кметове, хора, дето щели да влизат в затвора, ако съм строял аз. Един лев не съм взел. Мен никой не ме пита как се боря като прасе с тиква", сподели Крушарски след мача. 

 Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"В България такъв друг отбор няма. Петима национали сме дали. Можете ли да кажете, че не са добри. По-добри от нас има ли?! Няма. Който си поискаме, си го бием. Съдиите първо да се научат да свирят на гайда, след това да изнесат няколко концерта и след това да излязат да свирят на стадиона. Нашите фенове са №1. Ние сме дисциплинирана рота, която има пълководец и всеки си знае мястото. Такива фенове няма никъде. Ние сме номер 1 и на терена, и на трибуните", добави още босът на "смърфовете".

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството