Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски бе на върха на щастието след триумфа на тима срещу Лудогорец (1:0) в Разград за Суперкупата на България. Димитър Илиев (89) вкара победния гол в края, а след мача Крушарски подчерта, че е време да се „пенсионира”, обещавайки да продължи да работи за Локомотив.

„Ние се бяхме сбрали и аз им казах. Всичко е във вътрешното чувство, а откак съм тук, никога не ме е излъгало. На всички в БФС им казах, че няма смисъл този мач да не се играе, тъй като щяхме да бием. Ние имаме 24 човека, които са взаимозаменяеми. Видяхме „доброто съдийство” срещу ЦСКА, а на мен мечтата ми беше да вземем медал. Изядоха ни мечтите, тъй като той беше ценен. Ние ще вземем цялото първенство, защото отборите, които са със „стари лаври” новите ще ги изместят. Да кажем, че Лудогорец можем да го спрем… това е самото начало. Те са в пъти над нашата стойност и по заплати и всичко. Те имат по-големи амбиции. Нашите амбиции са 3 кръга в Европа и да скочим пак на всички пък каквото сабя покаже”, коментира Христо Крушарски след успеха.

Winbet - победата е емоция! (18+)

„Взимам следващата Купа и се отказвам. Аз съм пенсионер, имам добра пенсия и мога да се издържам и без да работя. Аз няма да се откажа от отбора. Дал съм си дума, че ще спра да работя, тъй като съм на години, я имам още 10, я нямам. Дано да доживея да видя това, което сега ми обещаха на 19 юли. Заместник-кметът ми обеща да закарам багерите и да почнем да правим тренировъчната база. Ако това не стане, аз им казах, че нямам повече време за губене. Теренът и стадион ще ги правя аз и всички пари, които са дадени в стадиона ще отидат за него. Един лев печалба няма да сложа за моята фирма. Колкото повече направят, толкова по-добре за мен. Мисля, че ще стане всичко. Трябва да стане чудо, за да не стане. Аз съм реалист, човек, който е доказал себе си и мога да направя това, което мога. Мисля, че ми се полага”, добави босът на „смърфовете“.