Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски постави високи цели пред отбора за следващия сезон. Пред "Домът на футбола" по DIEMA SPORT босът на "смърфовете" заяви, че тимът ще се бори за шампионската титла, но и ще наблегне на Лигата на конференциите. Крушарски подчерта, че ще пусне въпроси към претендентите за президент на БФС и в зависимост от отговорите ще реши дали да подкрепи някой или сам да не се кандидатира.

"За първи път в историята имаме такива успехи в 3 поредни години. Трудно може да се обясни. Това е една постоянност. Дълъг труд. Най-вече колектив, който сме създали. Шампионска титла и най-вече в турнирите. Първо там, а после шампионска титла. Още следващият сезон ще се борим за шампионска титла. Нашата група е най-силна, така че ще се преборим срещу всеки. Имаме за цел най-малко 3 мача (б.р. в евротурнирите)", сподели Крушарски.

"Отборът който исках, остана. Тези, които са си тръгнали, ще съжаляват. Такива емоции няма да преживеят никога. В понеделник ще пусна въпросите към конкурентите, и ако ми отговорят, ще реша кого да подкрепя. Ако ли не, ще се кандидатирам", каза още босът.