„Не съм решил - не съм се кандидатирал за президент на БФС". Това каза в предаването „Неделята на NOVA” собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски.  

„Тази структура се управлява много лесно. Мен никой не може да ме уплаши с обаждане, с подвикване”, отсече бизнесменът.

Попитан дали твърди, че се оказва натиск върху хората, които в момента управляват българския футбол, Крушарски каза: „Не твърдя, но то се усеща”.

И даде пример с Костадин Гергинов - председателят на съдийската комисия. „Обадих му се и го помолих да свирят реално мача. Той каза, че съм го натискал, че съм му се обаждал, че какво ли не. Готов съм да си платя да извадя този запис и да видим кой крив, кой прав”, обясни Крушарски.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

„За мен тази игра е много лесна. Кандидатите, които се явяват за президент на БФС, не могат да ме оборят нито с приказки, нито с дела. Защото за мен шестте години във футбола показаха нивото, което съм достигнал във футбола”, каза още собственикът на "смърфовете". 

"Ако тръгнем да се обединяваме, ще го направя, редът ще го сложа. Разликата между мен и Бербатов е доста голяма. Той може да има футболни умения, но аз съм много добър стругар, а той стругар ли е? Това, което е минало през главата ми през 40-те ми години като ръководител, едва ли той има този мой опит", продължи Крушарски.

"Аз съм от старата школа. С Иван Славков бяхме повече близки по масите. От него се научих, че когато има буря, трябва да се наведеш, за да отмине", добави босът.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството