Талантите на Левски, родени 2004 година, постигнаха впечатляващ обрат над Локомотив (Пловдив) и се класираха на полуфинал в турнира за Купата на БФС. "Сините", които бяха загубили с 1:2 гостуването на "Лаута" преди седмица, позволиха на "смърфовете" да поведат с 2:0 днес в София, след което им вкараха 5 гола за успеха с 5:2. Така с общ резултат 6:4 Левски се класира напред.   

Мачът на изкуствения терен на "Герена" започна по отличен начин за Локомотив, воден от Апостол Костадинов. Още до десетата минута "смърфовете" поведоха с два гола. В шестата Тодор Павлов се оказа най-съобразителен след центриране от фаул и изведе гостите напред. Четири по-късно Петър Андреев вкара от границата на наказателното поле за 0:2. 

До края на първото полувреме домакините успяха да върнат два гола и двата тима се оттеглиха на почивка при 2:2.

Втората част започна по най-лошия начин за Локомотив, след като "черно-белите" инкасираха два гола в рамките на няколко минути. В средата на полувремето Левски стигна и до пети гол за крайното 5:2.

Съставът на Левски: Калоян Славчев, Даниел Янакиев, Денис Динев-капитан, Никола Църовски, Юлиан Илиев, Радослав Петров (Александър Асенов), Емил Кьосев (Александър Йовчев), Антоан Тошев, Георги Атанасов (Алекс Минчев), Николай Арахангелов, Антон Иванов (Михаил Милев)