Локомотив (Пловдив) изгони капитана си Пламен Крумов. Десният защитник имаше договор с клуба до лятото, но няма да продължи на „Лаута“ и вече е свободен да си търси друг отбор. Решението 32-годишният футболист е било взето от старши треньора Бруно Акрапович.

Куриозно е, че Крумов е поредният капитан на Локомотив в последните месеци, който е зачеркнат от ръководството. Преди него легендата на клуба Мартин Камбуров влезе в сериозен конфликт със собственика Христо Крушарски и трябваше да се раздели със смърфовете. След това подобна бе съдбата на Дани Кики. Халфът също носеше лентата на ръката си, ала не за дълго, тъй като и той попадна на мушката на ръководството. Една от причините за това бе, че застана на страната на Камбуров.

Раздялата между Локомотив и Пламен Крумов е изненадваща, тъй като за разлика от другите двама, той не бе влизал в престрелки с шефовете. Така трети пореден капитан на "черно-белите" си тръгва от клуба през задния изход.

Пламен Крумов се присъедини към тима от „Лаута“ през лятото на 2015 година. Оттогава до сега десният бек бе сред най-стабилните и постоянни играчи на "смърфовете". Той записа 77 срещи за Локомотив (Пловдив) във всички турнири.

Босненският специалист Бруно Акрапович се отказа и от Пламен Николов. Централният защитник, както и Крумов, бе на днешната тренировка, но няма да продължи да се подготвя с тима от Пловдив. Той е бил уведомен, че не влиза в плановете за пролетния полусезон. Николов изигра 15 мача през есента, след като пристигна от Черно море.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018