Локомотив (Пловдив) показа новите си екипи, които ще представи официално на 22 май (събота). Днес от 17:00 часа отборът ще играе за първи път с тях срещу ЦСКА 1948 на “Лаута”.

Новата екипировка е на новия бранд на клуба “Найк” и е с изчистен дизайн. По повод 95-годишнината на отбора пък е използвана емблемата от края на 50-те и началото на 60-те години на миналия век. 

Ето какво още пише официалният сайт на “смърфовете”: 

"На официално събитие ще бъдат представени новите екипи на Локомотив Пловдив за сезон 2021/2022. Представянето ще се състои на 22 май, събота, от 16:00 ч. пред магазина SPORT DEPOT в Ритейл Парк Пловдив. На събитието ще присъстват изпълнителният директор на Sport Depot Николай Цонов, спортният директор на отбора Георги Иванов, старши треньорът Александър Тунчев и футболисти от титулярния състав на “черно-белите”.

Новата екипировка е на елитния бранд Nike и представлява съчетание между модерност, традиции и интересни детайли в минималистичен стил. Домакинският екип на ПФК Локомотив Пловдив запазва традиционния си черно-бял цвят, а на гърдите на футболистите са разположени емблемата на клуба и логото на Nike в елегантен и изчистен дизайн. Нови допълнения са клубният герб, свързан с 95-ата годишнина на отбора, и други елементи, поставени дискретно върху различните части на екипа. В духа на тази годишнина е използвана емблемата от края на 50-те и началото на 60-те години на миналия век.

Отборът на ПФК Локомотив Пловдив ще излезе за първи път с новите екипи в двубоя срещу ЦСКА 1948 в сряда, 19 май, на стадион на „Лаута“. Черно-белите ще играят за сребърните медали в Първа професионална футболна лига. Всички присъстващи на официалното представяне на новите екипи на отбора на 22 май, събота, ще могат да се срещнат отблизо с любимите си играчи, да се снимат с тях и да се сдобият с картичка с техен автограф. Фен екипировката на клуба ще се предлага в магазина на SPORT DEPOT в Ритейл Парк Пловдив, както и онлайн на www.sportdepot.bg. Екипите ще бъдат налични скоро и във фенпоша на “Лаута”.